Matrassen test

Matras kiezen? Doe onze matras keuze test!

Uit ervaring weten wij dat klanten het lastig vinden om een goed matras voor zichzelf uit te zoeken. Wij hebben daarvoor een matras keuze test ontwikkeld, waarmee we u kunnen helpen om u een beeld te geven wat voor matras geschikt is voor u.

Waar houden we rekening mee in de matrassen test?

In de matrassen test wordt met een aantal aspecten rekening gehouden, waarop we hieronder iets dieper op ingaan.

Gewicht

Er wordt gekeken naar het lichaamsgewicht dat de matras moet gaan ondersteunen. Mensen die 60 kilo wegen, hebben vaak behoefte aan een andere matras dan mensen die 100 kilo plus wegen.

Uw voorkeur naar comfort (zacht of stevig)

In de matrassen test wordt ook rekening gehouden met uw eigen comfort en de hardheid van het matras. Het kan zijn dat u zelf behoefte heeft aan een steviger matras. Of juist aan een soft/soepel matras, die wat minder hard aan voelt. Dit is aan te geven in de tweede stap van onze matras keuze test.

Transpireren

Sommige matrasmaterialen zorgen voor een betere ventilatie dan andere materialen. Transpireert u veel, dan kunt u dit bij deze stap aangeven. Mensen die veel transpireren, hebben meer aan een goed ventilerend matras dan mensen die minder transpireren 's nachts.

Allergie/ huisstof

Bent u gevoelig voor huisstof? Onze meeste matrassen zijn voorzien van een luxe 'intense' matrashoes die afritsbaar is en anti-allergisch is. Iets wat erg belangrijk kan zijn wanneer u gevoelig bent voor huisstof.

Type matrasdrager

Qua comfort en ondersteuning is het belangrijk om van te voren te bepalen op wat voor bedbodem het matras komt te liggen. De meest bekende matrasdragers zijn:

Verstelbaar matrasdrager?

Bij de keuze van het matras kan het zijn dat het matras geschikt moet zijn voor een verstelbare (elektrische) matrasdrager. U kunt in de laatste stap van de matassen test aangeven of uw nieuwe matras komt te liggen op een verstelbare of vaste matrasdrager.

Hoe worden matrassen getest?

Hieronder ziet u een filmpje van de Consumentenbond waarop te zien is HOE de Consumentenbond matrassen test.

 

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite