M Line matrassen

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

M line Korting!

actiekorting m line matrassen

M Line matrassen

Het doel van M line matrassen is om een zo optimaal mogelijk slaapklimaat voor hun klanten te creëren. Met de nieuwe M line Cool Motion HYBRID matrassen wordt er een nieuw hoofdstuk in het boek over slapen geïntroduceerd. De matrassen uit deze lijn beschikken over ongekende drukverlagende eigenschappen en zorgen voor een heerlijk diepe slaap. Niet voor niets worden de matrassen van M Line gepromoot door Nederlands beste topsporters.

M line Cool Motion HYBRID matrassen

De matrassen uit deze serie van M Line zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch traagschuim. Het schuim weet zich perfect naar de contouren van het lichaam te vormen en biedt ondersteuning op de juiste plekken. De matrassen zijn ieder opgebouwd uit verschillende lagen. Elk van deze lagen heeft unieke eigenschappen, en de combinatie van deze eigenschappen resulteert in een unieke ondersteuning. Dit laat zich vertalen in een comfort dat u direct voelt als u in bed stapt.

De basis van de matrassen uit de M line Cool Motion HYBRID serie bestaat ófwel uit hoogwaardig HR-schuim, ofwel uit een basis bestaande uit pocketveren. Deze basis is voorzien van meerdere ingebouwde comfortzones die zorgen voor een ergonomische ondersteuning van de wervelkolom. Ook zal het uit bed stappen en draaien minder inspanning vergen dan bij reguliere matrassoorten. Dit is het resultaat van de gepatenteerde schokdempers die in de matrastypen 5, 6, 7 en 8 zitten ingebouwd.

M Line matrassen zijn drukverlagend & drukverdelend

De matrassen uit de M line Cool Motion serie laten zich kenmerken door twee belangrijke aspecten: het zijn drukverlagende en drukverdelende matrassen.

Drukverlagend

Omdat het materiaal drukverlagend werkt komt er tijdens de slaap minder druk op de uitstekende lichaamsdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de schouders en de heupen. Dit zijn de delen van het lichaam die als eerste in contact staan met het matras, de meeste druk geven en bij reguliere matrassen de meeste tegendruk ervaren. Door het drukverlagende vermogen van de matrassen van M Line ligt het gewicht niet op één bepaald punt wat de doorbloeding van het lichaam erg ten gunste komt.

Drukverdelend

Doordat de matrassen ook een drukverdelende werking hebben wordt uw lichaamsgewicht optimaal over het materiaal verspreidt. U kunt dit een beetje zien als zweven, omdat het lichaam op alle plekken op dezelfde manier wordt ondersteund. Dit ‘zweven’ zorgt ervoor dat uw lichaam zich kan ontspannen en de spieren en zenuwen minder belast worden. Op die manier slaapt u dieper, draait u minder en zal de herstellende werking van slaap meer effect hebben.

M Line en topsport

Topsporters zijn al sinds mensenheugenis op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die kunnen bijdragen aan het verbeteren van hun sportprestaties. Zo probeerden zij al de klapschaats, aerodynamische pakken en een brede variëteit aan diëten. Maar een belangrijk onderdeel van het trainingsproces van de topsporter wordt vaak vergeten: de slaap. Niets is belangrijker voor een atleet op de top van zijn of haar kunnen dan een goede nachtrust.

In de gemiddeld acht uren die we iedere nacht slapen, herstellen onze spieren zich en worden herinneringen (aan de training) opgeslagen in het langetermijngeheugen. Het is dan ook van groot belang voor topsporters om een zo optimaal mogelijke nachtrust te krijgen. Zo hebben ook veel Nederlandse topsporters M Line een vast onderdeel van hun strikte trainingsregime gemaakt.

Dat de M line Cool Motion serie een uniek slaapconcept is onderstreept ook voetbalinternational Anouk Hoogendijk: ‘’Ik ben een strever. Als ik iets doe, wil ik het goed doen en alles eruit halen. Ik houd altijd rekening met voetbal; met voeding, rust en mijn sociale leven. Het is super om dit jaar naar het WK te gaan. Tijdens het WK moet alles op zijn plek vallen. Je hebt er jarenlang naar toe gewerkt en dat moet je in een hele korte tijd kunnen laten zien. Op zo’n moment moet alles perfect zijn; je moet zorgen dat je hoofd leeg is, maar ook vooral je lichaam uitgerust. Daarom is M Line voor mij dé ideale trainingspartner.’’

Ook professioneel veldrijdster Sophie de Boer kan inmiddels niet meer zonder haar trouwe trainingsmaatje; haar M Line matras. Sophie: ‘’Om beter te kunnen worden moet je een bepaalde trainingsarbeid leveren. Maar hoe hoger deze is, dus hoe dichter je bij de top komt, des te meer zul je moeten rusten. Daarom is rust minstens net zo belangrijk. M Line biedt mij dat extra stukje comfort en dat biedt mij als sporter de mogelijkheid om nog meer kwaliteit uit mijn rust te halen.’’

Variaties in de M Line M line Cool Motion serie

Er zijn zes verschillende typen matrassen in de nieuwe serie van M Line te onderscheiden.

M line Cool Motion 3 en 4

De M line Cool Motion 3 en de M line Cool Motion 4 hebben als basis een opencellig stevig HR-schuim en de unieke Clima Support laag zorgt voor een optimale ventilatie. De insnijdingen in de toplaag zijn per zone verschillend, waardoor de druk goed verdeeld wordt over uw gehele lichaam. Deze matrassen zijn 22 cm hoog. Met een Cool Motion 3 en 4 bent u elke ochtend goed uitgerust en begint u weer helemaal fit aan een nieuwe dag.

M line Cool Motion HYBRID 5 en 6

De eerste hybride combinatie in deze nieuwe serie van M Line begint bij de M line Cool Motion 5 en de M line Cool Motion 6. Deze hybride matrassen zijn opgebouwd uit een basislaag van pocketveren met daarop een laag HR-schuim. Deze combinatie verhoogt het comfort en zorgt ervoor dat u gemakkelijker draait in bed. De bovenste laag bestaat uit een innovatief visco-elastisch schuim dat zich helemaal vormt naar de contouren van uw lichaam. Door de combinatie van deze specifieke lagen in de Cool Motion HYBRID 5 en 6 geniet u van een uitstekende nachtrust. De hoogte van de M line Cool Motion 5 en 6 matrassen is 26 cm.

Cool Motion HYBRID Premium 7 en 8

In de M line Cool Motion 7 en de M line Cool Motion 8 zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. De basis van de matras is een 7-zones pocketvering, zodat uw lichaam op de juiste plaatsen wordt ondersteund. De schuimbollen zorgen ervoor dat u een optimale mobiliteit ervaart tijdens uw slaap en ten slotte bestaat de bovenste laag van dit matras uit innovatief visco-elastisch schuim, dat zich exact vormt naar uw lichaam. U ervaart een optimaal slaapcomfort door de combinatie van innovatieve technieken in de Cool Motion HYBRID Premium 7 en 8. Beide matrassen zijn 26 centimeter hoog.

Innovatieve technieken

M Line heeft in de productie van haar matrassen gebruik gemaakt van een veelvoud aan innovatieve technieken. Hieronder staat kort beschreven wat iedere techniek inhoudt.

Clima support

Door de bijzondere Clima Support ventilatielaag onder de visco-elastische toplaag van de matrassen geniet u van een optimale ventilatie en een goede warmteafvoer.

FleXnet Support

Een flexibel vezelnet dat er voor zorgt dat de zwaar belaste delen extra ondersteund worden, wat resulteert in een stabiele ondersteuning van het lichaam.

Dynamic support

Deze technologie zorgt voor een dynamische ondersteuning van het lichaam; het verhoogt de wendbaarheid waardoor de matrassen van M Line in iedere houding heerlijk liggen.

Air Release

Deze techniek zorgt ervoor dat vocht en warmte zeer efficiënt wordt afgevoerd, waardoor er een aangenaam slaapklimaat ontstaat.

Eco-friendly Lyocell tijk

De revolutionaire eco-friendly Lyocell tijk is gemaakt van de vezel van de eucalyptusboom. Deze vezel verbruikt aanzienlijk minder water tijdens het productieproces, waardoor de tijk op een zeer milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd.

M Line garantie

M Line biedt standaard een 100 dagen omruilgarantie aan al haar klanten. Dit houdt in dat u het matras 100 dagen kan uittesten alvorens u besluit deze te houden. Daarnaast biedt M Line een garantie van 10 jaar op alle matrastypen.

Actuele M Line prijzen en aanbiedingen

Bij Matras Factory bent u verzekerd van de beste service en goede producten tegen een aantrekkelijke prijs. In de huidige M Line Actieweken krijgt u hoge kortingen op álle M Line Cool Motion matrassen.

Naast alle actuele acties van M Line, hebben wij ook geregeld hoge kortingen op M Line showroommodellen, en M Line voorraden. Bekijk hier deze actuele M Line aanbiedingen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn voordelen van een M line matras?

  • Drukverlagend en drukverdelend: het lichaamsgewicht wordt over het hele matras verdeeld, waardoor het aantal drukpunten wordt verlaagd.
  • Reageert op lichaamswarmte: Het M line matras wordt zachter door warmte. Hierdoor vormt het matras naar de contouren van de slaper. 
  • Zorgt voor een goede doorbloeding: Er is sprake van een goede doorbloeding, omdat uw lichaam gelijkmatig over het matras wordt ondersteund. 
  • Voorkomt doorligplekken: Dankzij de open celstructuur in de toplaag van het M line matras worden doorligplekken voorkomen. 
  • Optimale ventilatie: Er is sprake van optimale ventilatie dankzij de opbouw van het M Line matras. 

Wat zijn nadelen van een M line matras?

  • Warmte: Een traagschuim matras wordt door sommige mensen als warm ervaren.
  • Omdraaien lastiger: Omdat je in een traagschuim matras enigszins wegzakt, kan het wat lastiger zijn om je om te draaien.
  • Prijzig: Een M line matras is over het algemeen niet goedkoop.

Wat kost een goed M line matras?

De prijs van het matras is afhankelijk van het type M line matras. De goedkoopste M line Wave Light begint rond de € 200,-. De duurdere M line matrassen (Cool Motion) begint rond de € 650,-.

Wat is de levertijd van een M line matras?

De levertijd van een M line matras bedraagt 3 tot 6 weken (afhankelijk van M line). 

Meest verkochte matrassen
Search engine powered by ElasticSuite