Oude matrassen retour

Op het moment is het niet mogelijk om bij de levering van uw nieuwe matrassen het oude matras retour te doen. Dit komt door de aanpassingen in het retourbeleid van onze huisvervoerder wegens COVID-19. Voorheen nam onze huisvervoerder wel oude matrassen mee. 

Meeneemservice vóór COVID-19

Voorheen was het mogelijk om bij de bezorging van uw nieuwe matras het oude matras retour te doen. Voor het afvoeren van het oude matras werd 49 euro in rekening gebracht, besteed aan het transport en de tweemans-levering.

Het in rekening brengen van kosten voor het retour nemen van matrassen is vrij normaal in binnen de matrassenwereld. Andere matrasaanbieders zoals Ikea, Beter Bed, Wehkamp en Auping doen dit ook. Dit komt onder meer doordat er gewoonweg kosten aan het verwerken van de oude matrassen zijn verbonden.

Retouroptie bij ophalen matras

Wilt u toch graag dat wij de stort van uw oude matras regelen? Dan kan u uw oude matras meenemen wanneer u uw nieuwe matras bij ons komt ophalen. Als u het oude matras achterlaat bij uw bezoek aan onze showroom regelen wij de rest. Het oude matras zal door ons naar de stort worden afgevoerd. Uw oude matras wordt vervolgens ingeleverd bij de recycle container speciaal voor matrassen. Wanneer u het oude matras naar de showroom brengt is deze service helemaal gratis. Er worden in dit geen kosten opgenomen voor het afvoeren van het oude matras.