ThermoCoolmatrashoes

Deze slimme ThermoCool™ matrashoes maakt gebruik van een temperatuur regulerende gel, die ervoor zorgt dat u het niet te warm of te koud krijgt gedurende de nacht. Dankzij deze gel biedt de matrashoes geweldig slaapcomfort. De gel wordt sinds een aantal jaar gebruikt in sportkleding en thermo-ondergoed, en maakt sinds enige tijd ook haar opmars in de matrassenwereld. Daarnaast is deze matrashoes ook nog uiterst duurzaam. Tevens draagt de ThermoCool™ matrashoes bij aan de hygiëne van het matras. U vindt de ThermoCool™ matrashoes om onze koudschuim-, Pantera koudschuim- en pocket1000 matrassen en om de Pantera topmatrassen. Matras Factory verwezenlijkt haar taak om klanten een zo goed mogelijke nachtrust te bieden door matrassen met een ThermoCool™ matrashoes te leveren.

De juiste temperatuur

Een zeer belangrijke factor van ‘goed slapen’ is de temperatuur in bed. Hoe vaak is het in de winter niet te koud, en in de zomer te warm? Voor veel mensen is dit een probleem; zij ondervinden door de te warme of juist te koude temperatuur hinder tijdens het slapen. De juiste temperatuur in bed kan net het verschil maken tussen onrustig en comfortabel slapen. De ThermoCool™ gel heeft een verkoelend effect op de huid, en zorgt ervoor dat u aanzienlijk minder transpireert tijdens het slapen. De warmte van uw huid wordt razendsnel afgevoerd wat zorgt voor een verkoelende sensatie. De slimme gel is op zo’n manier ontwikkeld dat het ‘weet’ waar het uw lichaam moet verkoelen. Door deze locatie-specifieke werking is een ideale temperatuur in bed eindelijk werkelijkheid.

Opbouw ThermoCool™ matrashoes

De afritsbare hoes met de ThermoCool™ finish bestaat voor 45% uit katoen en voor 55% uit polyester. Samen maken deze stoffen een elastisch breisel van 300 gram per vierkante meter. Nadat de stoffen machinaal met elkaar zijn verweven worden ze geïmpregneerd met de slimme en verkoelende gel. De combinatie van polyester en katoen zorgt ervoor dat de hoes erg duurzaam is. Ook kunnen de stoffen goed vocht opnemen, wat bijdraagt aan de algehele hygiëne van een matras. De hoes is 100% biologisch afbreekbaar en daarom niet schadelijk voor het milieu. De hoes is gemakkelijk afneembaar, en kan gewoon in de wasmachine. Als kers op de taart is de hoes voorzien van een 3D afstandsbreisel, zodat het matras niet kan verschuiven als de hoes er omheen zit.

Voordelen ThermoCool™ matrashoes

  • Temperatuur regulerend
  • Duurzaam
  • Draagt bij aan hygiëne matras
  • Afritsbaar en wasbaar tot 40 °C
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Matras verschuift niet in de matrashoes
  • Anti-allergisch
  • Dubbeldoeks
Search engine powered by ElasticSuite