Vouwwagenmatrassen

Matrassen op maat, de uitkomst voor vouwwagens

De dikte

Bij de keuze van een nieuw matras voor in een vouwwagen is de dikte van het matras erg belangrijk. Dit moet de juiste hoogte zijn, om te voorkomen dat u uw vouwwagen niet goed meer kunt invouwen. 
Wij kunnen elk matras op maat maken, zo ook de hoogte. Zodat u toch een kwalitatief matras heeft in de beperkte ruimte van een ingevouwen vouwwagen.

Aantal delen

De samenstelling van de matrassen in een vouwwagen zijn verschillend per merk of type vouwwagen. Zo zijn er vouwwagens met een matras uit een geheel maar er zijn ook vouwwagenmatrassen die bestaan uit meerdere delen. 
Het maakt niet uit of uw matras uit een deel zou moeten bestaan, of uit meerdere delen. Ook dit kunnen wij op maat maken.

Tijd voor een nieuw matras van Matras Factory

U zou zich misschien afvragen wanneer het nodig is om een nieuw vouwwagenmatras aan te schaffen. Wanneer u een vouwwagen overneemt van iemand anders, is het erg fijn om een nieuw matras te kopen: de vorige eigenaar heeft namelijk voor lange tijd op het matras geslapen. Vaak zien matrassen er aan de buitenkant nog goed uit, maar het zou kunnen dat er van binnen zich schimmels gevormd hebben. Dit zorgt natuurlijk niet voor een goed slaapklimaat. De eigenschappen van onze matrassen voorkomt dit soort verschijnselen en zorgen voor een optimaal slaapcomfort.

Ventilatie

Wist u dat ieder mens ongeveer een halve liter vocht per nacht verliest? Dit zorgt voor vocht, condens en een klam aanvoelend matras. Daarom is een nieuw matras met ventilerende grondstofmateriaal erg belangrijk. Dit zorgt voor een beter en gezonder slaapklimaat. Wij vinden het erg belangrijk dat u een gezond, vertilerend en comfortabel matras heeft om uw nachten op door te brengen in uw vouwwagen.

Gebruiksvriendelijke afwerking

Al onze vouwwagenmatrassen worden afgewerkt met een vochtdoorlatende, ademende bekleding. Deze droogt snel en is gemakkelijk te reinigen. De bekleding is wasbaar en afritsbaar.

Een offerte aanvragen voor een vouwwagenmatras

De juiste maten

Wij maken in principe elke denkbare contour, wanneer we van u de juiste vorm en maten krijgen aangeleverd. Het maakt onze maatwerkers niet uit welke vorm gewenst is: ronde, ovale, rechthoekige en puntige vormen. Alles is mogelijk.

Als u van papier een mal maakt van de gewenste vorm, of een tekening met de juiste maken, of aan de hand van de oude matrassen dan kunnen wij een offerte maken in uw gewenste kwaliteit. De tekening of de mal kunt u uploaden in onderstaand offerteformulier. Vergeet u ook niet om de dikte door te geven?

De keuze van de kern

U kunt een keuze maken uit de verschillende kern materialen, die verkrijgbaar zijn in een soft -medium of firm comfort.

  • Koudschuim
  • pocketvering uitsluitend voor de rechthoekige vormen
  • koudschuim
  • Traagschuim ook wel Nasa of visco elastisch schuim genoemd in een combinatie met Koudschuim
  • Latex.
  • Talalay latex

Offerteformulier invullen

Door het onderstaande formulier in te vullen, vraagt u een offerte bij ons aan. Deze zullen wij zo snel mogelijk voor u opstellen. De levertijd van een vouwwagenmatras is 2 à 3 weken.WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite