kindermatras

Kindermatras 70x140

Het kindermatras 70x140 is één van de meest gangbare formaten als het gaat om kinder- of ledikant matrassen. Dit komt omdat veel ledikanten en/of wiegen deze afmeting hanteren. Nu is dit natuurlijk lang niet altijd het geval, en ledikant kan afwijken van bovengenoemde maten.

Nu is dit bij Matras Factory geen enkel probleem. Bij ons kunt u kinder-, baby-, wiegen-. en ledikant matrassen bestellen in iedere vorm en in alle afmetingen. Omdat we de matrassen zelf produceren in onze eigen fabriek in Heerenveen zijn we in staat om persoonlijke matrassen te maken. Dat wil zeggen: u kunt zelf kiezen hoe het matras er uit komt te zien, en van welke grondstoffen er gebruik wordt gemaakt.

onze 70x140 kindermatrassen

HR koudschuim kindermatras Iowa en Pantera® koudschuim kindermatras PadaKindermatras 70x140 van HR Koudschuim Koudschuim kernmateriaal

Een goede optie is een kindermatras van koudschuim. Budget-gewijs een verstandige keuze, zonder dat u hoeft in te boeten op kwaliteiten als veerkracht, comfort en hygiëne. Door de opengewerkte celstructuur van koudschuim kan het materiaal vocht gemakkelijk afvoeren waardoor er geen schimmelvorming optreedt. Ook zal het matras hierdoor niet gauw klam aanvoelen. Veel van onze kindermatrassen zijn voorzien van een luxe dubbeldoeks matrashoes, die afritsbaar is en wasbaar tot 40 °C.

Kindermatras 70x140 van Pantera® koudschuim

Bent u op zoek naar een kindermatras van uiterst hoge kwaliteit? Dan is Pantera® koudschuim goed geschikt als kernmateriaal voor het kindermatras. Pantera® koudschuim een kernmateriaal van hoge kwaliteit dat vele voordelen kent. Zo heeft het materiaal een hoge consistente eigenschap waardoor het zijn vorm uitstekend behoudt. Daarnaast vormt Pantera® koudschuim zich naar het lichaam en biedt het optimale ondersteuning. Tevens is het materiaal brandvertragend en Oeko-Tex gecertificeerd, wat betekend dat contact met het materiaal veilig is. Tenslotte biedt Pantera® koudschuim een heerlijk ligoppervlak dankzij de 'soft touch' van het materiaal. 

Pantera koudschuim

Andere afmetingen ook mogelijk

Of het nu een matras van 70X140 betreft, of een ander formaat, Matras Factory maakt het voor u. Maak een tekening van de gewenste vorm en afmetingen, of maak een mal van papier en stuur deze naar ons op en dan zorgen we dat u binnen de kortste keren uw nieuwe ledikant- of kindermatras in huis heeft. Lukt het niet om een mal te knutselen? Dan kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze showroom in Heerenveen, neemt u dan wel het ledikant of wieg waar het om gaat mee.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite