De beste matrassen bij artrose en reumatische klachten Artrose hand

Gedurende uw nachtrust zal uw lichaam zich moeten ontspannen om uit te rusten en te herstellen. Het is een feit dat een slechte nachtrust leidt tot een grotere gevoeligheid door pijn. Het optimaliseren van een goede nachtrust is een zoektocht die begint bij de keuze voor het juiste matras. Essentieel hierbinnen is het juiste comfort en de meest correcte ondersteuning.

M Line matrassenM Line matrassen

Wij adviseren mensen met artrose en/of reuma te kiezen voor een drukverlagend M Line matras. Dankzij het traagschuim in deze matrassen wordt de druk perfect verdeeld. Bij traagschuim wordt de toplaag door uw lichaamswarmte zachter waardoor de gevoelige delen van het lichaam wat verder zullen wegzakken. De delen die ondersteund moeten blijven worden uitstekend gedragen. M Line matrassen zijn vergaan ontwikkeld waarbinnen de opbouw van de matraskern uitsluitend gericht is op drukverlaging en drukverdeling. Naarmate het type nummer oploopt is de techniek binnen in het matras verder hierop verfijnd. Afhankelijk van uw lichaamslengte, lichaamsgewicht, slaaphouding en comfort wens, zal een keuze gemaakt kunnen worden uit 1 van de 8 types.

Komen proef liggen

Wij raden u aan om in onze showroom te komen proef liggen op de M Line matrassen. Laat u deskundig begeleiden in een persoonlijk slaapadvies. En wanneer het de juiste keuze blijkt te zijn, heeft u voor vele jaren de beste matras.

Kanttekening M Line matrassen

De enige kanttekening die we hierbij maken is dat het M Line matras soms als warm wordt ervaren. Hier is rekening mee gehouden in de uitvoering van de M Line matrassen, door de aangebrachte ventilatie kanalen en insneden. Daarnaast wordt onze dealer collectie van 2019 nog eens extra voorzien van de COOL-MOTION®matrashoes, dit allemaal ter optimalisatie van de warmteregulering. En mocht u na verloop van tijd hier alsnog hinder van ondervinden, dan is er altijd nog bedtextiel in onze collectie die geen lichaamswarmte meer verder doorgeeft aan het matras.

Waarvoor niet kiezen

Wij raden u af te kiezen voor de categorie eenvoudige pocketverings matrassen, bonellveringsmatrassen, polyether en koudschuimmatrassen zonder zones. Deze matrassen bieden niet de juiste comfort bij artrose en reumatische klachten.

Search engine powered by ElasticSuite