Eenpersoons matras kopen

Eenpersoons matrassen zijn te koop in vele vormingen en maten. Daarnaast zijn er vele verschillende materialen waar u uit kunt kiezen. Matras Factory heeft een ruim assortiment eenpersoons matrassen van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons vindt u gegarandeerd een eenpersoons matras dat aansluit op uw wensen. Het kopen van een eenpersoons matras bij Matras Factory staat garant voor persoonlijk advies, goede kwaliteit en een heerlijke nachtrust.

Ruime collectie eenpersoons matrassen

Wij bieden een ruimte collectie eenpersoons matrassen. Bang dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Geen probleem, wij helpen u graag met uw keuze. Daarom hebben we de verschillende soorten eenpersoons matrassen voor u op een rijtje gezet. Zo vindt u gemakkelijk het matras dat aansluit op uw slaapbehoefte:

 

Eenpersoons koudschuim matrassen Eenpersoons koudschuim matras

Het eenpersoons koudschuim matras heeft zijn naam te danken aan het productieproces van het materiaal. Het materiaal, wat dan nog vloeibaar is, wordt in koude vormmallen gegoten. Koudschuim is uiterst geschikt voor de kern van een eenpersoons matras, mitst de kwaliteit goed is. Bent u van plan om een eenpersoons koudschuim matras te kopen? Dan bent u verzekerd van hoogwaardige klimaat-eigenschapen, een lange levensduur en een geweldig ligcomfort.

 

Eenpersoons Pantera koudschuim matrassen  Eenpersoons Pantera koudschuim matras

Het eenpersoons Pantera koudschuim matras is gemaakt van het beste koudschuim in Nederland. Als u opzoek bent naar een hoogwaardig eenpersoons koudschuim matras, is Pantera koudschuim de perfecte keuze. Pantera koudschuim heeft uitstekende klimaateigenschappen; het materiaal ventileert optimaal, heeft een hoogwaardige luchtcirculatie en beschikt over goede temperatuurregulatie. Daarnaast is de kans op kuilvorming nihil. Van een eenpersoons Pantera koudschuim matras zal u vele jaren genieten.

 

Eenpersoons pocketvering matrassenEenpersoons pocketvering matras

Bij het eenpersoons pocketvering matras bestaat de kern uit staaldraad veren. Deze veren zijn individueel verpakt in een katoenen zakje; de pocket. Bovenop deze ondersteunende pocketvering laag ligt een comfortlaag. Deze comfortlaag kan worden gemaakt van verschillende materialen: (Pantera®) koudschuim, traagschuim en (100% natuurlijk) Talalay® latex. Het eenpersoons pocketvering matras heeft een lange levensduur en ventileert goed. Het matras is goed geschikt voor buik- en rugslapers.

Eenpersoons traagschuim matrassenEenpersoons traagschuim matras

Een eenpersoons traagschuim matras werkt drukverlagend. In het eenpersoons drukverlagende matras zal u heerlijk wegzakken. Het materiaal is goed geschikt voor mensen met reuma, artrose, decubitus, spier- en gewrichtspijnen. Traagschuim reageert op warmte. Het materiaal wordt zachter wanneer het in aanraking komt met uw lichaamstemperatuur. Daarom zakt u heerlijk weg in een traagschuim matras. Als nadeel kleeft aan traagschuim dat het matras een beetje warm kan aanvoelen. Mocht u het snel koud hebben in bed, dan is een eenpersoons traagschuim matras een goede keuze voor u.

 

Eenpersoons (100% natuurlijk) Talalay latex matrassenEenpersoons Talalay Latex matras

Het eenpersoons Talalay latex matras wordt ook wel de Rolls-Royce van de matrassen genoemd. Het materiaal is duurzaam, natuurlijk, heeft geweldige klimaateigenschappen en ligt ook nog eens heerlijk. Daarnaast voelt het matras in de zomer koud en in de winter warm. Als natuurlijk product met vele voordelen hangt er wel een flink prijskaartje aan het eenpersoons Talalay latex matras.

Maten voor eenpersoons matrassen 

Eenpersoonsmatrassen kunt u aanschaffen in vele vormen en maten. Dit zijn de veel voorkomende eenpersoons matrasmaten:

 

Daarnaast hebben wij matrassen voor mensen die net wat groter zijn, of juist net wat kleiner. Want geen mens is hetzelfde. Dit zijn onze speciale eenpersoons matras maten:

 

Ben u op zoek naar een eenpersoonsmatras, maar zit uw afmeting er niet tussen? Geen punt, onze matrassenfabriek maakt graag op maat een matras voor u.

Search engine powered by ElasticSuite