Van eerlijke concurrentie liggen wij niet wakker!

Sterker nog: eerlijke concurrentie vinden wij alleen maar goed!

Toch verschijnen er steeds meer aanbieders op de markt, die zogenaamd rechtstreeks van de matrasfabriek verkopen. Dit zijn maar al te vaak producten, waar een fors prijskaartje aan wordt gehangen. En de manier waarop de consument wordt geïnformeerd, kan twijfelachtig genoemd worden.

En hier liggen wij als heuse Matrassen Fabriek nu wel wakker van!

Wij vinden het jammer, dat er verhalen in de media worden gebracht, die een hoog nonsens gehalte bevatten. Verhalen die onvoldoende zijn onderbouwd, omdat de zo belangrijke vakkennis ontbreekt. Deze aanbieders zijn weliswaar uitermate bekwaam in het bedenken van allerlei marketing trucs, maar een gedegen en vooral eerlijk advies ontbreekt. Wij luiden, voor u als consument, de alarmbel!

Door deze ontwikkeling komen er steeds meer matrassen op de markt, die een prijskaartje dragen, dat niet op een juiste manier overeenstemt met het door u gekochte product. Velen pretenderen laagdrempeligheid in prijs en andere verbinden deze 'lage' prijs aan innovatieve kreten of vage beloften. Het resultaat is, dat er een aankoop wordt gedaan van een product, dat op geen enkele manier voldoet aan een redelijke kwaliteitsnorm. Zoals gezegd: hier ligt Matras Factory wél wakker van! Maar u, als consument, uiteindelijk ook!

Concurrentie

Zo zijn er ook aanbieders, die top design beloven in boxspring combinaties. Veel te vaak hebben wij, als matrasfabriek, moeten constateren dat het hier gaat om luxueus gestoffeerde holle harde dozen! Binnen zeer afzienbare tijd ligt u op een te harde ondergrond en veelal ontbreekt dan een reikende hand in de vorm van een oplossing of service. U, als consument, bent de dupe.

Kortom: laat u niet misleiden door een prachtige buitenkant, of holle kreten. Dit biedt geen enkele garantie voor een goede nachtrust. Een kwalitatief goed product voor een eerlijke prijs biedt u meer slaapcomfort. Wij vinden het belangrijk dat u juist en vakkundig wordt geïnformeerd. Matras Factory biedt u deze service, naast een fabrieksgarantie van vijf jaar! Laat ons u helpen slapeloze nachten te voorkomen!

U bent van harte welkom!

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite