Proefslapen | Tot 100 dagen proefslapen

Loop niet het risico van een verkeerde keuze!

Matras Factory doet er alles aan u deskundig en zorgvuldig te begeleiden in uw keuze voor het juiste slaapcomfort. Toch kan het zijn dat u niet kunt wennen aan uw slaapcomfort. In zo’n geval kunt u gebruik maken van onze genereuze omruilgarantie: u kunt tot 100 dagen na levering alle 1 persoons matrassen op de fabriek laten vervangen door een ander matras van uw keuze, mits van dezelfde maat.

Neemt u hiervoor contact op met onze klanten service, onze medewerkers begeleiden u graag naar een andere comfortkeuze en maken in gezamenlijk overleg een afspraak hierover. Als het omruilen bij u thuis plaatsvindt, brengen wij €60,00 in rekening voor logistieke kosten.

Matras Factory biedt haar klanten graag zekerheid bij de aankoop van een nieuw matras

Uiteraard op voorwaarde dat de geretourneerde matras onbeschadigd is, wordt het matras of de matraskern vervangen door de door u in tweede instantie gekozen versie.

De omruilgarantie geldt, op hygiënische gronden uiteraard niet voor de beslapen matrashoes, maar Matras Factory is in staat en graag bereid om de reeds beslapen hoes om de nieuwe matraskern op de fabriek aan te brengen. Kosteloos.

Is de door u in tweede instantie gekozen matras voordeliger dan het eerder gekozen type, dan wordt het prijsverschil binnen twee weken aan u terugbetaald. Is de vervangende matras duurder dan de eerder gekozen versie, dan bent u het prijsverschil verschuldigd.

Uiteraard gelden deze voorwaarden niet voor wiegmatrassen, caravanmatrassen, campermatrassen, bootmatrassen en andere matrassen die speciaal in opdracht van de consument in afwijkende formaten en uitvoeringen zijn gemaakt. De omruilgarantie geldt ook niet voor actie-artikelen.

Proefslapen/omruilgarantie is wat anders dan de bedenktijd

Let op: Deze genereuze omruilgarantie die wij bieden, is wat anders dan de "Wet koop op afstand". Matras Factory is lid van Stichting Webshop Keurmerk, wat onder andere inhoudt dat u op de aankoop van uw matras via internet altijd een bedenktijd heeft van 14 dagen. Dus wanneer u zich bedenkt, kunt u uw matras altijd binnen die veertien dagen na ontvangst nog terug sturen, mits u deze niet beslapen is en in oorspronkelijke en onbeschadigde staat verkeert.

Dus zodra u gaat proefslapen, gaat de omruilgarantie in en wanneer u het matras nog niet heeft gebruikt geldt de bedenktijd van 14 dagen zoals die beschreven staat in de algemene voorwaarden van Matras Factory en de Stichting Webshop Keurmerk.

Matras Factory heeft het Webshop Keurmerk

Proefliggen in de showroom

Voordat u een nieuwe matras koopt, kunt u eventueel ook eerst gaan proefliggen in de showroom in Heerenveen. In alle rust thuis het matras van uw keuze uitvoerig testen is natuurlijk de beste voorbereiding. Hierboven heeft u al kunnen lezen dat het zelfs mogelijk is om het matras vrijblijvend thuis uit te proberen, alvorens u tot koop overgaat. Maar u kunt ook gerust bij ons in de showroom langskomen. Hieronder een aantal tips die u mee kunt nemen mocht u bij ons (of elders) gaan proefliggen.

Het proefliggen op matrassen wordt beïnvloed door de omstandigheden van het moment. De meeste problemen met comfort zijn echter binnen een paar minuten merkbaar. Dus of u nu thuis of in een speciaalzaak wilt proefliggen, let in beide gevallen op de volgende tips:

  • Zorg bij het kopen van een nieuwe matras dat u goed bent uitgerust. Een moe lichaam is al snel tevreden met een matras. 's Ochtends is dus in veel gevallen het beste moment om een matras uit te proberen.
  • Draag soepele kleding.
  • Liggen op de rug: hoe worden de billen en rug ondersteund?
  • Liggen op de zij: in welk matras zakken uw schouders het meest comfortabel weg?
  • Beweeg op het matras: gaat het draaien makkelijk?
  • Probeer uw favoriete slaaphouding uit.
  • Vergelijk diverse matrassen met elkaar.
  • Als de matras beweegbaar moet zijn, probeer hem dan uit op een verstelbare bodem. Niet alle matrassen zijn hier namelijk geschikt voor.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite