Drukverlagende toppers

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Drukverlagende topdekmatrassen

Een drukverlagende topper kan lichamelijke klachten verlichten. Een drukverlagende topper heeft namelijk als voornaamste kwaliteit dat het drukverlagend is. Dat wil zeggen dat het schuim zich gemakkelijk aanpast naar de vormen en contouren van het lichaam. Hierdoor wordt het lichaam ondersteunt op de plekken waar dat nodig is. Hierdoor behoudt u een juiste lichaamshouding in bed en worden er geen onnodige lichamelijke drukpunten gecreëerd. 

Een drukverlagende topper is een goede aanvulling op uw huidige matras. Een topper legt u gemakkelijk op uw huidige bed, waardoor u snel en gemakkelijk kunt genieten van verbetert slaapcomfort. Biedt uw huidige matras niet meer voldoende ondersteuning, maar is deze nog niet toe aan vervanging? Dan is een drukverlagende topper de beste oplossing. 

Levensduur topper

Een topper heeft een minder lange levensduur dan een matras. Een topper is namelijk vooral bedoelt als extra laag comfort en dient niet als volwaardig matras. Een drukverlagende topper gaat gemiddeld 5 jaar mee, in tegenstelling tot een matras wat ca. 10 jaar mee gaat. Daarbij spelen persoonlijke kenmerken natuurlijk ook een rol. Een drukverlagende topper zal namelijk eerder verslijten bij een hoger lichaamsgewicht of meer transpireren. Draai uw topper regelmatig, hierdoor kunt u zo lang mogelijk genieten van uw topper. 

Het is goed om uw drukverlagende topdekmatras na ca. 5 jaar te vervangen. Slijtage van uw topdekmatras kunt u herkennen aan verzakkingen of bulten. Ook wanneer u wakker wordt met een pijnlijke nek of rug kunnen tekenen zijn dat uw topper toe is aan vervanging. 

Mogelijke drukverlagende toppers

Op dit moment bieden we onderstaande drukverlagend topdekmatras aan:

Meest verkochte dekmatrassen
Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in HollandLees meer over de certificatie van onze dekmatrassen
Search engine powered by ElasticSuite