Tweepersoons matras kopen

Een tweepersoons matras kunt u in verscheidene afmetingen kopen. De keuze uit materialen is reuze, wat het lastig kan maken om te kiezen. Wij helpen u graag met uw keuze voor een nieuw tweepersoons matras. We nemen uw wensen, persoonlijke voorkeur en lichaamsbouw hierbij in acht. Zo bent u verzekerd van een heerlijk tweepersoons matras. Benieuwd welk tweepersoons matras u het beste kunt kopen? Lees dan op je gemak verder, we hebben de verschillende soorten tweepersoons matras voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u met een gerust hart een nieuw tweepersoons matras kopen.

Ruime collectie eenpersoons matrassen

Wij bieden een ruimte collectie tweepersoons matrassen aan. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend hoogwaardig gecertificeerde grondstoffen. En met al meer dan 30 jaar ervaring en Hollands handwerk, zult u met ons matras heerlijk wegdromen. Bang dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Geen probleem, wij hebben de verschillende soorten tweepersoon matrassen voor u op een rijtje gezet:

 

Tweepersoons koudschuim matrassenTweepersoons koudschuim matras

Het tweepersoons koudschuim matras is erg geliefd. heeft matras heeft zijn naam te danken aan het productieproces van het materiaal. Tijdens de productie wordt de materie in koude vormmallen gegoten. Het materiaal is uiterst geschikt als kernmateriaal voor een tweepersoons matras. Hierbij is het wel belangrijk dat de kwaliteit van het schuim goed is, wat nogal verschilt per verkoper. Maar daar hoeft u zich bij ons geen zorgen over te maken. Als u bij ons een tweepersoons koudschuim matras koopt bent u verzekerd van uitstekende klimaat-eigenschapen. Daarnaast heeft het materiaal een lange levensduur en ligt een koudschuim matras heerlijk.

 

Tweepersoons Pantera koudschuim matrassenTweepersoons Pantera koudschuim matras

Het tweepersoons Pantera koudschuim matras is gemaakt zeer hoogwaardig koudschuim, een van de beste koudschuim in Nederland. Als voor u goede kwaliteit belangrijk is, is Pantera koudschuim een goede keuze. Pantera koudschuim beschikt over indrukwekkende klimaateigenschappen; het materiaal ventileert geweldig en  heeft een hoogwaardige luchtcirculatie. Daarnaast beschikt het matras over een goede temperatuurregulatie. Uw zult vele jaren genieten van een tweepersoons Pantera koudschuim matras.

 

Tweepersoons pocketvering matrassenTweepersoons Pocketvering matras

Het tweepersoons pocketvering matras bestaat voornamelijk uit kleine staaldraad veren. Al deze veren zijn individueel verpakt in kleine zakjes, ook wel pockets genoemd. Bovenop de pocketveringslaag ligt een zachte comfortlaag waarin u heerlijk wegzakt. Er zijn meerdere materialen waaruit deze comfortaag kan worden gevormd: (Pantera®) koudschuim, traagschuim en (100% natuurlijk) Talalay® latex. De levensduur van het tweepersoons pocketvering matras ligt hoog. Pocketvering matrassen zijn steviger dan volkernmatrassen. Dit maakt een pocketveringmatras goed geschikt voor buikslapers en voor rugslapers.

 

Tweepersoons traagschuim matrassenTweepersoons Traagschuim matrassen

Het tweepersoons traagschuim matras heeft een drukverlagende werking. Hierdoor zakt u heerlijk weg in het matras. Bij een traagschuim matras wordt het aantal drukpunten verlaagd. Dit maakt het matras uiterst geschikt voor mensen met reuma, artrose, decubitus, spier- en gewrichtspijnen. Traagschuim reageert op warmte. Het materiaal wordt zachter wanneer het in aanraking komt met uw lichaam, Dit komt door de warmte die uw lichaam afgeeft. Maar een traagschuim matras kan hierdoor ook een beetje warm aanvoelen. Als u het ’s nachts snel koud heeft in bed, is een tweepersoons traagschuim matras een goede keuze voor u.

 

Tweepersoons (100% natuurlijk) Talalay latex matrassenTweepersoons Talalay Latex matras

Het tweepersoons Talalay latex matras wordt ook wel de Rolls-Royce van de matrassen genoemd, en dat is niet voor niet. Het Talalay latex matras kent namelijk vele voordelen; de klimaateigenschappen zijn uitmuntend, het materiaal is duurzaam en het matras ligt zalig. Daarnaast voelt het matras in de zomer lekker koud aan en in de winter juist warm. Als natuurlijk product heeft het Talalay latex matras vele voordelen, maar hier hangt ook een prijskaartje aan.

Maten voor tweepersoons matrassen

Tweepersoons matrassen kunt u in vele vormen en maten kopen. Dit zijn de meest voorkomende tweepersoons matrasmaten:

 

Wij hebben ook matrassen voor mensen die net wat groter zijn, of juist net wat kleiner. Want iedereen heeft een unieke slaapbehoefte. Dit zijn onze speciale tweepersoons matras maten:

Bent u op zoek naar een andere afmeting voor uw tweepersoons matras? Geen punt, als matrassenfabriek kunnen wij iedere mogelijke vorm en afmeting produceren. Stuur ons gerust een mailtje om de mogelijkhede te bespreken, of kom langs in onze showroom in Heerenveen. Onze slaapexperts helpen u graag met het kiezen van een nieuw matras. 

Search engine powered by ElasticSuite