Bed & Breakfast matrassen en bedden

Heeft u tips nodig voor het kiezen van het perfecte bed voor uw bed & breakfast? Of zijn uw bedden toe aan een upgrade? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het vinden van een het ideale bed voor uw B&B. Een goed bed zorgt namelijk voor een fijn verblijf in bed & breakfast en tevreden gasten. Matras Factory biedt een uitgebreide collectie aan matrassen, boxsprings, topdekmatrassen en hoofdkussens.

 

Boxsprings ideaal voor uw B&BBoxspring Bed & Breakfast

Matras Factory biedt een ruime collectie boxsprings die u helemaal naar wens kunt samenstellen. Een boxspring is zowel gericht op design als comfort. Een boxspring geeft uw gast namelijk optimale ondersteuning en een ideaal ligcomfort. Het bed in en uit stappen is ook zeer gemakkelijk door de hoogte van de boxspring. Tevens is de temperatuurregulatie en ventilatie van een boxspring perfect dankzij de open constructie van de veren. Ten slotte gaat een boxspring ook nog super lang mee, wel 25 jaar! Genoeg redenen dus om te kiezen voor een boxspring in uw bed en breakfast.

 

Hoogwaardige matrassen

Het juiste matras biedt uw gasten een goede nachtrust en zorgt voor ondersteuning op de juiste wijze. Tevreden gasten is belangrijk voor uw bed & breakfast, een goed matras draagt hieraan bij. Wist u dat een matras ongeveer 10 jaar mee gaat? Als uw matrassen toe zij aan vervanging, kies dat voor Matras Factory. Bij ons bent u verzekerend van hoogwaardige kwaliteit en Hollands vakmanschap. U gasten zullen slapen als roosjes op een matras van ons.

 

Wij bieden een ruim assortiment aan matrassen die perfect geschikt zijn voor uw Bed & Breakfast:

 

Topdekmatrassen voor extra comfort Topdekmatras Bed & Breakfast

U biedt uw gasten extra slaapcomfort met een dun matras bovenop de gewone matras. Daarnaast kunt u de mogelijke tussennaad wegwerken van 2 eenpersoons matrassen. Een topdekmatras zorgt ook voor een verhoogde levensduur van de matras. Tevens kan een topdekmatras de gewichtsverdeling verbeteren. Hierdoor krijgen uw gasten een betere ondersteuning en hebben ze minder last van drukpunten.

 

HoofdkussensHoofdkussen Bed & Breakfast

Een juist hoofdkussen draagt bij aan een goede nachtrust en zorgt ervoor dat uw gasten uitgerust opstaan. Belangrijk dus dat uw bed & breakfast goede hoofkussens heeft. Een hoofkussen bepaald voor ongeveer 20% het totale ligcomfort. Door voor een goed hoofdkussen te kiezen wordt uw gast uitstekende ondersteuning geboden tijdens zijn slaap. Dit zorgt ervoor dat de nek optimaal wordt ondersteund en voorkomt nekklachten.  

Search engine powered by ElasticSuite