Pantera Koudschuim header en logo

Wat is Pantera® Koudschuim?

Binnen de koudschuim matrassen krijgt Pantera® koudschuim een steeds grotere naamsbekendheid. Maar wat is Pantera® koudschuim eigenlijk? En waarom is het zo geschikt en populair als kernmateriaal voor een matras? Hieronder krijgt u meer te weten over dit bijzondere merk koudschuim.

Topsegment binnen de schuimen

Pantera® is hét Nederlandse topmerk koudschuim, het heeft een bijzondere kwaliteit en behoort tot het hoge segment.

Het Pantera® schuim is uitermate geschikt om matrassen van te maken. Dankzij de vele voordelen die Pantera® koudschuim kent, durven wij het Pantera® matras wel het beste koudschuim matras te noemen. Wij geven dan ook vanuit de fabriek 7 jaar garantie mee op de vormvaste eigenschappen van het matras. Dat betekent dat wanneer er binnen die 7 jaar een deuk of ligkuil in het matras komt, u direct een nieuwe matraskern zult krijgen.

Het Pantera® schuim scoort erg hoog op de SAG, oftewel de ‘comfort-index’. De score op de SAG wordt bepaald door de combinatie van druk en tegendruk op het matras te meten. Pantera® past zich volledig aan het lichaam aan en zorgt ervoor dat alle ledematen heerlijk kunnen wegzakken, wat op zijn beurt weer zorgt voor een bevredigende nachtrust.

Onze Pantera® koudschuim matrassen

De kenmerken van Pantera®

Pantera® heeft hoogwaardige, zeer veerkrachtige en duurzame eigenschappen. De celstructuur van Pantera® is open. Het is een duurzaam materiaal dat langer mee gaat dan bijvoorbeeld de structuur van polyether. Daarnaast zorgt de open celstructuur van Pantera® koudschuim matrassen voor betere ventilatie en een goede vochtregulatie. Het schuim is vormvast en biedt goede ondersteuning.

De voordelen kort samengevat:

  • Het materiaal heeft een zeer open celstructuur, waardoor het matras uitstekend ventileert en een uitstekende luchtcirculatie heeft.
  • Mede ook door de open celstructuur heeft het matras een zeer goede vochtregulatie.
  • Pantera is zeer duurzaam: het matras gaat bij normaal gebruik meer dan tien jaar mee.
  • Het materiaal heeft een hoge conformiteit (hoog aanpassingsvermogen). Een matras van Pantera past zich uitstekend aan de contouren van het lichaam aan en biedt goede ondersteuning.
  • Bij Pantera komt geen kuilvorming voor.
  • Het schuim is van nature anti-allergisch, antibacterieel, schimmelwerend en brandvertragend.

Waar komt Pantera® vandaan?

Pantera® wordt geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Draka Interfoam. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en de verwerking van polyether schuimen. Dit maakt Pantera® een echt Nederlands topmerk onder de koudschuim matrassen.

Meer informatie over koudschuim

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite